guinot

Guinot

Guinot zult u alleen aantreffen bij professionele schoonheidssalons. Niet bij de parfumerie of in een warenhuis.

Dit Franse merk heeft namelijk als uitgangspunt dat u een optimale verzorging van uw huid bereikt door behandelingen in de schoonheidssalon thuis te ondersteunen met producten van hetzelfde merk.

Guinot levert dan ook niet alleen producten om thuis uw huid te verzorgen. Guinot ontwikkelt ook behandelingen die gegeven worden in betere schoonheidsinstituten.

Guinot biedt huidverzorging van topkwaliteit voor een betaalbare prijs. De serie is zeer uitgebreid en omvat ook lichaamsproducten, een complete lijn zonneproducten en een speciale serie producten voor de man. Guinot volgt de wetenschappelijke ontwikkelingen op de voet en profiteert daarnaast van de praktijkervaring van een wereldwijd netwerk van goede opgeleide schoonheidsspecialisten.

In 2007 heeft Guinot zich steeds verder ontwikkeld als hoogwaardig high tech merk, dat uitsluitend gebruik maakt van A+ Ingrediënten. Niet alleen zijn de producten verbeterd, ook heeft Guinot flink geïnvesteerd in een Medische Clean Room. Een ruimte waarin onder farmaceutische omstandigheden - met het Franse keurmerk van de volksgezondheid - geproduceerd wordt. Dit om als voorloper in de markt te opereren en om u te verzekeren van de meest veilige producten.