janzen sky 11 set compleet
Janzen Cosmetics

 

Janzen - Pure Moments of Happiness

Janzen realiseert het alledaags maken van een ongewone en onbekende rijkdom.
De rustieke geuren zijn een aanvulling voor ieder huis en zorgen voor een ontspanning van lichaam en geest.
Verwen jezelf, geniet samen of geef het Janzen-gevoel cadeau.

Ontstaan in Grasse - Verzameld over de hele wereld - Gerealiseerd in Nederland

 

Skin 90 - White Lily en Cherry Blossom. Opgewekt en vrolijk, dat is White Lily & Cherry Blossom van JANZEN. De kersenbloesem heeft in Japan een haast heilige status. Met haar lichtroze blaadjes en aangename geur is de boom een waar feest voor de zintuigen. Het subtiele van de kersenbloesem wordt in dit parfum afgewisseld met het frisse van de lelie en krachtige van de tonkaboon. Verder in dit bouquet fragmenten van peer, appel, framboos en hints of vanilla.   

Sky 11 - Blue Musk en Cardemon. Wat als je het verleidelijke van de Blue Musk laat samensmelten met het vurige van Cardemom? Dan krijg je: vuurwerk! In deze mysterieuze, licht androgyne geur vind je daarnaast subtiele accenten van jasmijn en cederhout.  Van zachte naar zoete tonen, van stoere naar tedere accenten.

Grey 04 - Cedar en Sandalwood. Hout en houtsnippers, atlasceder en basalmico's van Australisch sandelhout.

Black 22 - Bergamot en Tonka beans. Levendig bergamot met warme, zoete tonkabonen, hete kruiden en tropische schorsen.

Blue 33 - Patchouli en Blue Cedar. Ruige patchouli omringd door blauwe ceder, aangevuld met fruitige noten en citrus.

Brown 51 - Exotic flowers en Saffron. De aandacht van warm amber, vermengd met stoer saffraan, kruiden en exotische bloemen.

Fuchsia 69 - Jasmine en Ylang Ylang. Witte bloemen, waaronder jasmijn, samen met zachte gardenia, anjer en de verleiding van ylang ylang.

Orange 77 - Fresh Rose en Mandarin. Bloemen, fruit en vanille...de hartstocht van jasmijn en roos. Met een vleugje kokosnoot, bergamot, zonnige heliotroop en sandelhout.